Om oss

Molde Idrettsklinikk er en moderne klinikk bestående av erfarne og kompetente fysioterapeuter. Vi har kort venteliste og avtale med alle forsikringsselskapene.  Vårt tette samarbeid med Aktiv trening Moldehallen gjør tilbudet komplett. 


Molde Idrettsklinikk utøver kunnskaps- og aktivitetsbasert fysioterapi og behandling. Vi gjennomfører en grundig forundersøkelse og samtale, for å kunne sette en korrekt diagnose og starte riktig behandling. Våre behandlinger har et sterkt fokus på individet og tar utgangspunkt i din situasjon, dine utfordringer og dine plager.


Vårt team


Fysioterapeut med Idrettsspesialisering

Elin Kortner Lystad


Elin er en fysioterapeut med et glødende faglig engasjement. Hun har lag og bred erfaring etter over 25 år i faget. Hun har tidligere jobbet som ledende fysioterapeut ved ortopedisk avdeling med veilederansvar for turnuskandidater og er fortsatt veileder for fysioterapeutstudenter. Hun har bl.a. vært tilknyttet Langrennslandslaget senior herre/dame i 15 år, herre hockey elite, Molde Håndballklubb Elite og er nå engasjert i helseteamet til Molde Fotballklubb/ Akerakademiet, med ansvar for damefotballen. Hun samarbeider tett med Olympiatoppen og Topp-idrettssenteret, samt den lokale idrettskretsen i Møre og Romsdal. Hun holder treningsgrupper i sal og i treningssenteret og utfører løpsanalyser og RTP-testing. Elin holder også kurs og foredrag. 

Elin er en av få i regionen med fordypning i bekkenbunnsproblematikk.

Elin er tilknyttet Idrettens Helsenettverk


Mail: elin@moldeidrettsklinikk.no

Fysioterapeut og Kognitiv terapeut

Øyvind Try Leiner


Øyvind har lang erfaring som fysioterapeut og har jobbet med alt fra toppidrett til langvarig smerteproblematikk, kvinnehelse, depresjon, vektreduksjon, ortopedi, nevrologi og bedriftshelse.  

Med videreutdanning innen manuelle behandlingsteknikker, medisinsk treningsterapi, kognitiv terapi, motiverende samtale  og nålebehandling - kan han gi deg god hjelp med dine utfordringer. Han har også bakgrunn som eliteseriespiller i basketball. 


Undersøkelse og behandling tar alltid utgangspunkt i dine ressurser, forutsetninger, ønsker og mål. 


Øyvind er faglig engasjert og er ukentlig gjest i Morgenshowet på Radio 1FM for å snakke om helserelaterte spørsmål. 


Øyvind har avtale med alle norske forsikringsselskap


E-post: oyvind@moldeidrettsklinikk.no

Fysioterapeut og Manuellterapeut

Sigurd Eriksen Vatne


Sigurd har bred kompetanse innen undersøkelse, behandling og rehabilitering av nerve-, muskel- og skjelettplager og idrettsskader. Sigurd har videreutdanning i rehabilitering, og en mastergrad i klinisk manuellterapi. Som manuellterapeut er man primærkontakt, spesialist på muskel- og skjellett og kan sykmelde samt henvise til legespesialister og radiologiske undersøkelser (røntgen, MR m.m.) ved behov.


Ved konsultasjon blir det lagt vekt på god kommunikasjon og en grundig undersøkelse. Behandlingen kombinerer aktiv rehabilitering med bruk av manuelle teknikker, trykkbølge eller nåler ved behov.  


Sigurd har avtale med alle norske forsikringsselskap og er godkjent AktivA-terapeut (Aktiv med Artrose).


E-post: sigurd@moldeidrettsklinikk.no


Sekretær

Anette Stranden


Alle team trenger en coach som holder ting i orden og sørger for at teamet hver dag kan yte det beste. 


Anette ordner for våre besøkende og oss. 


Du når Anette på telefon mellom 9.00 og 14.30 på mandag, tirsdag og torsdag

Copyright © All Rights Reserved