Elin Kortner Lystad

Fysioterapeut, Idrettsfysioterapeut


Elin er en fysioterapeut med et glødende faglig engasjement. Hun har lang og bred erfaring etter over 25 år i faget. Tidligere jobbet som ledende fysioterapeut ved ortopedisk avdeling med veilederansvar for turnuskandidater og er fortsatt veileder for fysioterapeutstudenter.


Elin har bl.a. vært tilknyttet Langrennslandslaget senior herre/dame i 15 år, herre hockey elite, Molde Håndballklubb Elite og er nå engasjert i helseteamet til Molde Fotballklubb/ Akerakademiet, med ansvar for damefotballen. Hun samarbeider tett med Olympiatoppen og Topp-idrettssenteret, samt den lokale idrettskretsen i Møre og Romsdal. Hun holder treningsgrupper i sal og i treningssenteret og utfører løpsanalyser og RTP-testing. Elin holder også kurs og foredrag. 


Elin er en av få i regionen med fordypning i bekkenbunnsproblematikk.


Elin er tilknyttet Idrettens Helsenettverk


E-post: elin@moldeidrettsklinikk.no

Øyvind Try Leiner

Fysioterapeut, Kognitiv terapeut


Øyvind har vært fysioterapeut siden 2006.


Han har vært ved ortopedisk og medisinsk avdeling på Akershus Univeristetssykehus, med ansvar for skuldergrupper.


Han har jobbet med alt fra toppidrett til langvarig smerteproblematikk, depresjon, overvekt, kvinnehelse,  ortopedi, nevrologi og bedriftshelse.  Med videreutdanning innen manuelle behandlingsteknikker, medisinsk treningsterapi, kognitiv terapi, motiverende samtale  og nålebehandling - kan han gi deg god hjelp med dine utfordringer. Han har også bakgrunn som eliteseriespiller i basketball. Undersøkelse og behandling tar alltid utgangspunkt i dine ressurser, forutsetninger, ønsker og mål. 


Øyvind er ukentlig gjest i Morgenshowet på Radio 1FM for å snakke om helserelaterte spørsmål, og tilbyr også kurs og foredrag. 


E-post: oyvind@moldeidrettsklinikk.no

Sigurd Eriksen Vatne

Manuellterapeut, fysioterapeut


Sigurd har bred kompetanse innen undersøkelse, behandling og rehabilitering av nerve-, muskel- og skjelettplager og idrettsskader. Sigurd har videreutdanning i rehabilitering, og en mastergrad i klinisk manuellterapi. Som manuellterapeut er man primærkontakt, spesialist på muskel- og skjelett og kan sykmelde samt henvise til legespesialister og radiologiske undersøkelser (røntgen, MR m.m.) ved behov.


Ved konsultasjon blir det lagt vekt på god kommunikasjon og en grundig undersøkelse. Behandlingen kombinerer aktiv rehabilitering med bruk av manuelle teknikker, trykkbølge eller nåler ved behov.  


Sigurd har avtale med alle norske forsikringsselskap og er godkjent AktivA-terapeut (Aktiv med Artrose).


E-post: sigurd@moldeidrettsklinikk.no

Thea Weberg Hirth


Idrettsfysiolog, fysisk trener


Theas drivkraft er økt fysisk helse både på individ- og samfunnsnivå. Med en mastergrad i idrettsfysiologi fra Norges Idrettshøgskole, og en bachelorgrad fra NTNU kan hun mye om hjertet, lungene og musklenes yteevne, og hvordan kroppen påvirkes av fysisk aktivitet og trening. Hun har flere års erfaring fra fysikalsk rehabilitering i kommunehelsetjenesten og som personlig trener i treningsbransjen. Hun har også bakgrunn fra Forsvaret med befalsskoleutdanning på jegerlinjen i Finnmark, og senere som sersjant i Hæren. Av idrettsbakgrunn har hun rodd på høyt nasjonalt nivå.


På Molde idrettsklinikk har Thea ansvar for den fysiske testingen (maksimalt oksygenopptak og laktatprofil). Hun følger opp både pasientgrupper, mosjonister og idrettsutøvere.


Thea holder også kurs og foredrag.


Fritiden tilbringer hun i fjellet, enten med løpesko eller ski på beina.


E-post: thea@moldeidrettsklinikk.no


Anna Øien Sønslien


Klinisk ernæringsfysiolog


Anna er klinisk ernæringsfysiolog, utdannet ved Universitetet i Tromsø. Hun har jobbet ved helsestajonen og frisklivssentralen i Hustadvika kommune. Som klinisk ernæringsfysiolog har hun god kjennskap til hvordan maten vi spiser påvirker kroppen.


Hun er opptatt av å formidle god, riktig og tilpasset ernæringsinformasjon, med fokus på gradvis endring som gir varige resultater.


Anna har spilt fotball i 10 år og det var der interessen for sammenhengen mellom kosthold og helse/prestasjon startet. Hun er et aktivt friluftsmenneske som driver med klatring, ski, fjellturer og mye mer.


Anna holder kurs og foredrag for bedrifter og lag. 


E-post: anna@moldeidrettsklinikk.no


Anette Stranden

Sekretær


Vårt sentralbord er åpent mandag, tirsdag og torsdag fra 08.30 til 14.30. Der vi du få hyggelig hjelp og bistand fra vår svært dyktige sekretær.